Getuigenissen

Stuur uw getuigenis in
Bezig met laden...
Dank je wel voor alle service en het mee denken om een schitterende spiegel tot stand te krijgen. Hij was ook sneller geleverd als dat ik had verwacht. Echt super mooi dat vond ook de persoon waar hij voor gemaakt is. Ik zal jullie dan ook zeker bij iedereen aanbevelen die een spiegel wil laten maken.
27 september 2021
Waardering
100%
Profile image
Mw A.M. van Bekhoven

Garagebedrijf Erik Pijnenburg

Een prachtige spiegel ontvangen. Het contact verliep snel en de service was super! Erg tevreden! Ook de ontvanger is blij verrast met dit pracht cadeau!
10 maart 2021
Waardering
100%
Profile image
Cindy
We zijn heel erg blij met de spiegel. We hebben deze cadeau gedaan aan de eigenaar van het overleden paard en gister hebben we deze dan ook overhandigd. Ook zij zijn super blij met de spiegel(hoewel de wond nog vers is en het ook emotioneel was) en hebben deze super mooi boven de haard in huis gehangen!
3 november 2020
Waardering
100%
Profile image
Veronique
"Hebben wij je blij gemaakt met je spiegel"? … Zeker weten! We hebben niet gelijk gereageerd omdat het een cadeau was. We moesten zelf dus ook 4 weken in spanning het resultaat afwachten. Maar het was geweldig !! We onthouden jullie adres! Groet, Jaco
19 augustus 2020
Waardering
100%
Profile image
Jaco Hakkenberg
Top service eerder geleverd dan gedacht
13 juli 2020
Waardering
100%
Profile image
Frank Molenaar
Super service, vooraf krijg je een voorbeeld van hoe het bestelde gaat worden. Heel blij met onze herdenkingsspiegel.
23 juni 2020
Waardering
100%
Profile image
Myrèse Grandjean
Echt ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Ook de levering was snel. De glazen geboortesspiegel zat geweldig goed verpakt in tempex. En de spiegel is schitterend. Inmiddels al 2x een spiegel bij jullie besteld en we zijn meer dan tevreden. Echt een uniek cadeau voor het leven.
31 januari 2020
Waardering
100%
Profile image
Inge Buzing
Super tevreden met het resultaat. Goede communicatie Ook de nieuwe papa en mama waren zeer tevreden met hun cadeau.
6 september 2019
Waardering
100%
Profile image
Sigrid Meppelink
Zeer goede en snelle service! Telefonisch overleg gehad omdat we er zelf niet uit kwamen met de opmaak. Dezelfde dag nog een mooi voorbeeld ontvangen en daarna zeer snel geleverd! Het resultaat was prachtig en werd zeer goed ontvangen. Hartelijk dank namens de hele familie.
13 augustus 2019
Waardering
100%
Profile image
Fam. Elderhorst
Heel goed geholpen over de telefoon, gisteren middag de spiegel besteld en heb hem net binnen gekregen. Hij ziet er fantastisch uit. Ik ga de nieuwe ouders heel blij maken met de geboortespiegel.
1 augustus 2019
Waardering
100%
Profile image
Jessica