Reviews van onze klanten

Wij zijn altijd blij met reviews en feedback van klanten. Want als webwinkel hebben wij niet altijd persoonlijk contact met onze klanten.

Hieronder lees je hoe klanten het hebben ervaren om bij ons te bestellen, en wat ze vinden van onze unieke spiegels.

Ook een review schrijven? Klik hier!
Wat een wereld bedrijf, ik kon in het weekend niet op de site verder om te betalen, heb op zondag gebeld, ondanks dat ze gesloten zijn werd er toch opgenomen, probleem verteld en werd lter terug gebeld dat het probleem verholpen was.Ik ben op een hele vriendelijke manier geholpen en het bestelde product was op tijd bezorgd. Wij raden het iedereen aan.
2 april 2023
Waardering
100%
Profile image
Koos Kreukniet
Voor de 3e keer voor dit bedrijf gekozen en ze zijn ze echt geweldig!! Wat een TOP service!! Van de week een last minute bestelling geplaatst en KEURIG op tijd ontvangen! Ontzettend bedankt!!
3 februari 2023
Waardering
100%
Profile image
Karin
Ik was op zoek naar een uniek cadeau voor een zilveren huwelijksjubileum en heb het bij Laserspiegel gevonden. Er is regelmatig telefonisch overleg geweest en ik ontving van tevoren een drietal ontwerpen, De originele foto was niet in een al te beste staat, maar het resultaat is prachtig geworden. Kan Laserspiegel zeker aanraden. Mooi product, uitstekende kwaliteit en goede service!
19 juni 2022
Waardering
100%
Profile image
Astrid Bonemeijer
Wat een geweldige Klantenservice en klantgericht. Weten de klant gerust te stellen en denken met je mee. De eindproduct is heel mooi. Nog fijner is dat ze je na jaren nog herinneren. Gewoon top!
21 december 2021
Waardering
100%
Profile image
Karima Choukri
Een prachtige spiegel ontvangen. Het contact verliep snel en de service was super! Erg tevreden! Ook de ontvanger is blij verrast met dit pracht cadeau!
1 oktober 2021
Waardering
100%
Profile image
Cindy
Dank je wel voor alle service en het mee denken om een schitterende spiegel tot stand te krijgen. Hij was ook sneller geleverd als dat ik had verwacht. Echt super mooi dat vond ook de persoon waar hij voor gemaakt is. Ik zal jullie dan ook zeker bij iedereen aanbevelen die een spiegel wil laten maken.
27 september 2021
Waardering
100%
Profile image
Mw A.M. van Bekhoven
"Hebben wij je blij gemaakt met je spiegel"? … Zeker weten! We hebben niet gelijk gereageerd omdat het een cadeau was. We moesten zelf dus ook 4 weken in spanning het resultaat afwachten. Maar het was geweldig !! We onthouden jullie adres! Groet, Jaco
19 april 2021
Waardering
100%
Profile image
Jaco Hakkenberg
We zijn heel erg blij met de spiegel. We hebben deze cadeau gedaan aan de eigenaar van het overleden paard en gister hebben we deze dan ook overhandigd. Ook zij zijn super blij met de spiegel(hoewel de wond nog vers is en het ook emotioneel was) en hebben deze super mooi boven de haard in huis gehangen!
3 november 2020
Waardering
100%
Profile image
Veronique
Top service eerder geleverd dan gedacht
13 juli 2020
Waardering
100%
Profile image
Frank Molenaar
Super service, vooraf krijg je een voorbeeld van hoe het bestelde gaat worden. Heel blij met onze herdenkingsspiegel.
22 juni 2020
Waardering
100%
Profile image
Myrèse Grandjean