Bestellen & Levering

Om je spiegel te bestellen, dien je via onze website een bestelling te plaatsen. Wij accepteren geen orders via email of telefoon.

Het proces van order tot aflevering verloopt in 5 stappen.

  1. Plaats een order via onze website

  2. Voldoet je order aan onze criteria (afbeelding, tekst, etc), plannen wij de ontwerpfase.

  3. Er word een digitaal voorbeeld gemaakt, dat wij je ter akkoord toesturen per e-mail.

  4. Wil je iets wijzigen laat het ons weten en herhalen we stap 3 tot je akkoord bent.

  5. De opdracht gaat in productie en wordt aansluitend gereed gemaakt voor aflevering.

 

spoed 24 uur

Hoe snel we die 5 stappen doorlopen, is afhankelijk van je keuze tijdens het afreken proces, daar kan je kiezen uit drie opties:


24 uur spoed / Zelf ophalen
Heb je echt haast, kunnen wij je opdracht binnen 24 uur ontwerpen en produceren. Je kan je order dan zelf bij ons komen ophalen in Monnickendam.

24 uur spoed opdrachten worden door ons gemaakt buiten de reguliere werktijden om. Voor dit "overwerk" geld een extra toeslag. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het formaat spiegel en worden getoond op de laatste pagina van het bestel proces.

Omdat LaserSpiegel 100% een internet bedrijf zonder winkel functie is, kan ophalen uitsluitend op afspraak!

48 uur via PostNL
Ook bij deze optie produceren wij je order binnen 24 uur en wordt deze aansluitend verzonden met PostNL als aangetekend spoedpakket.

De 48 uur spoed kosten bestaan uit dezelfde spoed toeslag als bij 24 uur spoed, plus de kosten van verpakking en verzending als "Aangetekend Pakket met Spoedservice".

spoed 48 uur

De 48 uur spoed service is uitsluitend beschikbaar op werkdagen en binnen Nederland! Voor meer informatie en leveringsvoorwaarden over een "Pakket met Spoedservice" verwijzen wij u naar de website van PostNL.

Basis 5 werkdagen
Hoeft het allemaal niet zo heel snel, dan is de Basis 5 werkdagen bestelling de beste en meest voordelige optie. Hierbij werken wij alle 5 de stappen uit binnen 5 werkdagen.

logo PostNL

Verzending binnen Nederland
Alle orders binnen Nederland worden door ons verzonden via PostNL. Conform de leveringsvoorwaarden van PostNL wordt je order, na verzending, de volgende werkdag bij je aangeboden.

Verzenden buiten Nederland
Opdrachten buiten Nederland worden verzonden via het netwerk van PostNL. Voor levering buiten Nederland geldt de standaard leveringstermijn welke PostNL per land hanteert. Voor leveringstermijnen naar diverse andere bestemmingen verwijzen wij je naar de website van PostNL.

LaserSpiegel is niet aansprakelijk voor uitgestelde levering door PostNL en/of haar partners.

BELANGRIJK!
Of je nu kiest voor 24 uur, 48 uur of de basis 5 werkdagen, in alle gevallen zijn wij 100% afhankelijk van jouw medewerking. Bij stap 3 van het productie proces sturen wij je per email een digitaal voorbeeld ter akkoord. De vervolg stappen worden pas uitgevoerd na je reactie. Reageer je pas na drie dagen, dan schuift het gehele proces een evenredig aantal dagen door.

Een tweede aandachtspunt is de betaling. Orders gaan niet in productie als de betaling niet is geverifieerd. Een handmatige overboeking van bijvoorbeeld giro naar bank neemt gemiddeld drie werkdagen in beslag en kan het productie proces dus vertragen. Om die reden adviseren wij onze klanten te betalen met iDeal, Creditcard of PayPal.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze Leveringsvoorwaarden

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top