Wat leuk dat je contact met ons wil opnemen!

Allereerst, hartelijk dank dat je onze website bezoekt en contact met ons wil opnemen! Wat je vraag ook is, we horen graag van je!

Check voor alle zekerheid eerst even de veel gestelde vragen op de pagina “Hulp nodig“. Staat je vraag er niet tussen neem dan gewoon contact met ons op, want het team en ik staan graag voor je klaar en helpen je graag.

Contact: Bel of schrijf ons

Gaat je voorkeur er naar uit om met iemand te spreken, bel ons dan. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur: 0299 39 73 79.

Schrijf je liever of heb je een vraag over een afbeelding of foto, maak dan gebruik van onderstaand web-formulier. Wij streven er naar om alle vragen binnen twee werkdagen af te handelen.

Groetjes,
Debbie

Debbie Buter - LaserSpiegel

Debbie Buter – Eigenaresse LaserSpiegel

Web-formulier

Vragen? Bel ons!

Wat je vraag ook is, het LaserSpiegel-team staat klaar om je te helpen.

Ma t/m Vr
Zaterdag

10:00 – 20:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Klant waardering

In ons gastenboek waarderen onze klanten ons gemiddeld met:

Winkelcontrole
4.98
uit 5 (178 Stemmen)

Referenties

Getuigenissen
Rating
100%
Ontzettend bedankt voor het maken van de spiegel voor een 50 jarig trouwjubileum. Super mooi resultaat, snelle service, klantvriendelijk echt top, kan niets anders zeggen..! Ze waren er zo blij mee, echt een fantastisch mooi kado om te geven! Doe zeker in de toekomst weer een bestelling.. Met vriendelijke groet, Sabine
Sabine
Lees meer