Leveringsvoorwaarden van LaserSpiegel

Bij LaserSpiegel houden we van duidelijkheid. Dat zie je ook terug in onze leveringsvoorwaarden. Om er zeker van te zijn dat je exact weet wat je van ons en onze spiegels mag verwachten, verzoeken wij je om onderstaande regels goed te lezen.

Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Wij gaan niet over tot productie zonder akkoord van de klant. Tot het moment dat de klant akkoord geeft, mag de order, zonder opgaaf van reden gecanceld worden.

Betalingen via onze website verlopen via gecertificeerde payment providers (o.a. Mollie, PayPal), die voor ons de betaling versleuteld en veilig uitvoeren. Er worden daarbij geen betalingsgegevens opgeslagen in onze database.


1. Order

Zodra wij de bestelling ontvangen (afbeelding, tekst, etc), maken wij binnen 3 werkdagen een digitaal voorbeeld, dat wij sturen naar het e-mailadres dat vermeld is bij de bestelling.

Uitzondering op deze procedure is de Mirror of Moments. De indeling van de "Mirror of Moments" wordt namelijk geheel bepaald door ons team (voor meer informatie zie deze link: Mirror of Moments Receptiespiegel).


2. Digitaal voorbeeld & aanpassingen

Controleer het digitale voorbeeld goed. Let op: Wij controleren tekst niet op type-, spel- of zetfouten!

Is het digitale ontwerp niet geheel naar wens of heb je een fout in de tekst gevonden, beantwoord dan de email waarmee we je het voorbeeld hebben verzonden en beschrijf de gewenste aanpassing(en).

Hebben we een wijzigingsverzoek van je ontvangen, dan ontvang je binnen drie werkdagen een nieuwe aangepaste versie per e-mail. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het aanpassen van een ontwerp, tot een maximum van vier versies. Daarna rekenen wij € 15,- voor ieder nieuw wijzigingsverzoek.

Belangrijk: Het indienen van wijzigingsverzoeken kan tot gevolg hebben dat je (spoed) order vertraging oploopt, want we plannen je order pas als jij 100% tevreden bent en akkoord geeft tot productie.


3. Annuleren of produceren

Indien je niet tevreden bent over het ontwerp of onze service, dan mag je zonder opgaaf van reden, je order kosteloos annuleren. In dat geval laat je ons weten dat je de order annuleert en als je al betaald had, dan restitueren we je betaling binnen 30 dagen.

Ben je 100% tevreden en wil je overgaan tot productie van de spiegel, beantwoord dan je e-mail en zeg dat je akkoord bent. Had je bij het plaatsen van je order direct betaald, dan produceren, verpakken en verzenden we je opdracht binnen drie werkdagen. Is je betaling nog niet ontvangen, sturen wij je een e-mail met een betaallink en gaat je order in productie zodra je betaling is geverifieerd.

Bij een spoedopdracht worden de punten 1 t/m 3 binnen 1 of 2 werkdagen afgehandeld (afhankelijk van het type spoedopdracht).


4. 100% lay-out garantie

Wij geven 100% lay-out garantie voor elke order. Indien de lay-out van de spiegel afwijkt ten opzichte van het goedgekeurde digitale voorbeeld waarop je akkoord heb gegeven, stuur je ons een foto van de spiegel en beschrijft de verschillen. We sturen je dan binnen 5 werkdagen een nieuwe spiegel.


5. Verpakking & glasbreuk

Alle orders verzenden wij verzekerd in een unieke verpakking met 100% dekking bij glasbreuk. Het risico van verzenden ligt bij ons tot het moment dat de zending bij je is afgeleverd.

Is de spiegel ondanks onze goede zorgen en verpakking toch kapot aangekomen, volg dan de instructies op deze pagina. Daar vind je alle informatie hoe te handelen bij glasbreuk en hoe je zo snel mogelijk, zonder kosten, een vervangende spiegel krijgt.


6. Geen retourrecht, omruilgarantie of restitutie!

Wij maken een uniek en gepersonaliseerd product, dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Maar juist vanwege dat sterke persoonlijke karakter is het eindproduct niet meer te verkopen aan een andere klant.

Voordat we overgaan tot productie ontvangt de klant een duidelijk digitaal voorbeeld ter beoordeling en controle. Tijdens het laserproces brand de laserstraal de order in het spiegelglas. Dit proces is onomkeerbaar. Eenmaal geproduceerd kan een lasergravure niet meer worden gecorrigeerd of gewist.

Om bovengenoemde redenen kunnen orders tijdens de ontwerpfase kosteloos en zonder opgaaf van reden worden geannuleerd (zie punt 3), maar zodra de klant akkoord heeft gegeven voor productie is het eindproduct definitief, zonder recht op retour of omruilgarantie of restitutie.


7. Leveringsvoorwaarden derden

Hoe graag we elke spiegel ook persoonlijk zouden willen afleveren, voor het verzenden van orders zijn wij afhankelijk van derden. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van erkende transporteurs (post- en/of koeriersbedrijven). Tijdens het plaatsen van je order kies je zelf via welke transporteur wij je order verzenden.

De leveringsvoorwaarden van de gekozen transporteur zijn daarmee automatisch van toepassing op het verzenden je order en maken daarmee integraal deel uit van deze leveringsvoorwaarden.

LaserSpiegel is niet aansprakelijk voor fouten, nalatigheid of tekortkomingen van de desbetreffende transporteur.


8. Export: BTW en importheffingen

Al onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Omdat wij wereldwijd verzenden kunnen er voor sommige landen export regels van toepassing zijn. Daarom zijn invoerrechten, belastingen en makelaarskosten niet inbegrepen in de productprijs of verzend- en administratiekosten voor klanten buiten de Europese Unie.

Indien we je order buiten de Europese Unie moeten verzenden, adviseren we je contact op te nemen met het douanekantoor van het betreffende land om te bepalen of er extra kosten of import heffingen betaald moeten worden.


9. Copyrights, auteursrechten en overige

Op foto's, logo's, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copyright-rechten zitten. Alle (mogelijke) aansprakelijkheid op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. Omdat LaserSpiegel leidend is (gegevens worden door de klant online aangeleverd), kunnen wij niet beoordelen of:

  • Het aangeleverde materiaal werkelijk je eigendom is;
  • Mogelijk valt onder bovengenoemde wetgeving;
  • De rechthebbende je toestemming, dan wel gebruiksrecht heeft verleend.

Daarom accepteert LaserSpiegel geen enkele aansprakelijkheid. Door het plaatsen van een order vrijwaart de opdrachtgever LaserSpiegel van alle aansprakelijkheid en/of mogelijk toekomstige claims en accepteert zelf aansprakelijkheid.

LaserSpiegel
Margrietstraat 1
1141 ET Monnickendam
Tel: 0299 39 73 79

Overige gegevens:

KvK: 37113982
BTW-ID: NL001354270B81