Wat is Laser Graveren?

Sinds de uitvinding van glas (en spiegel) bestaat de kunst van het glas decoratie.

Al eeuwenlang zijn de meest voorkomende glasbewerkingstechnieken Graveren (oppervlakte van het glas met een scherp voorwerp in krassen), Zandstralen (oppervlakte matteren dmv zandkorrels en Etsen (glas bewerken of onderdompelen in zuur.

Al deze technieken hebben één ding gemeen; Ze matteren de oppervlakte van het glas, waardoor het glas op de bewerkte stukken, niet meer transparant is. De algemene publiekelijke verzamelnaam voor deze vormen van glasbewerking noemen we “etsen of graveren”.

Onze LaserSpiegels zijn op geen enkele wijze te vergelijken met bovenstaande techniek en heeft een totaal andere uitstraling.

Glas graveren - In de Praatstoel

Met geavanceerde lasertechniek, wordt uw foto, logo of tekst daadwerkelijk “in” de spiegel gebrand en ontstaan er duidelijke, bijna betoverende, gravures.

Om tot het mooiste resultaat te komen gebruiken wij uitsluitend ISO gecertificeerde, dubbel gelaagde spiegels van extra helder glas en rondom afgewerkt met een geslepen facet rand.

Het fotograferen van spiegels is niet makkelijk, omdat een spiegel altijd de omgeving reflecteert. Daarom werken wij op onze website vaak met digitale voorbeeld impressies in plaats van echte foto’s. Ondanks dat hieronder een aantal echte foto’s  van onze LaserSpiegels genomen onder een bepaalde hoek in een anti reflectie cabine.

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top