Graveren Spiegel

Maak hieronder een keuze en binnen 5 werkdagen wordt je bestelling ontworpen, gemaakt en verzonden. Haast? Een 24 uurs spoedbestelling is ook mogelijk! Zo simpel is het.....!

 1. Je eigen foto, logo of tekst in spiegel

  LaserSpiegel

  Vanaf:
  € 40,00

  Je mooiste foto en/of persoonlijke tekst, een logo, tekening of gedicht in spiegel gegraveerd op een manier zoals je het nog nooit heb gezien!

  Het cadeau voor elke gelegenheid!

  Een bijzonder cadeau bij Geboorte, verjaardag of diploma uitreiking, als je verliefd bent of gaat trouwen voor een huwelijksjubileum, relatie-geschenk of gewoon om zómaar te geven.

  Meer informatie
 2. Spiegelklok met je eigen foto, logo of tekst

  Spiegel Klok

  Vanaf:
  € 60,00

  Tijd voor iets anders! Elke keer als de ontvanger op de spiegel klok kijkt hoe laat het is, is daar weer de match met jou als gever.

  Een klok met foto, logo of tekst gravure

  Uniek voor "Het is tijd voor...." acties of als tijdloos (relatie) geschenk, waarbij jijzelf bepaalt wat wij erin graveren voor je!

  Meer informatie
 3. Baby's eerste foto in spiegel of geboortetegel

  Geboortespiegel

  Vanaf:
  € 40,00

  Baby's eerste foto is het meest dierbare moment denkbaar. Wij vereeuwigen dat moment tezamen met baby's naam, geboorte datum, tijd, lengte en gewicht in spiegel.

  Echo foto, kraam cadeau of geboortetegel

  Je eerste echo foto of het geboortekaartje op bijzondere wijze bewaren of opzoek naar een traditionele geboortetegel met standaard afbeelding?

  Meer informatie

 4. Mirror of Moments voorbeeld betreft een receptiespiegel voor het huwelijk - Formaat: 50x60cm met foto van het bruidspaar - Dit betreft een echte foto van het eind resultaat.

  Mirror of Moments

  Vanaf:
  € 135,00

  Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk of jubileum, bedrijfsopening een collega met pensioen of het overlijden van een dierbare, er is maar één manier om dit soort speciale momenten te vereeuwigen.

  Mirror of Moments / Receptiespiegel

  Een combinatie van handgeschreven teksten rondom een foto van het moment of uw dierbare, tezamen gegraveerd in spiegel.

  Meer informatie

 5. Spreukspiegel 6x18 en 10x15cm

  Spreukspiegels

  Vanaf:
  € 19,95

  Formaat   Prijs
  6x18cm : 19.95
  10x15cm : 29.95
  Meer informatie

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top