Met Carlo op de foto

De week voor Moederdag was ik aan het werk in onze winkel in het Willem Eggert Centrum in Purmerend. Opeens stond ik oog in oog met Carlo Boszhard, die gezellig samen met zijn moeder bij ons aan het winkelen was.

Nadat ik de cadeautjes voor zijn moeder had ingepakt, trok ik de stoute schoenen aan. Zonder na te denken vroeg ik: “Carlo, mag ik misschien met je op de foto hier in de winkel”?

Voordat ik me echt goed realiseerde wat ik zojuist had gevraagd, antwoordde hij spontaan: “Ja leuk, doen we”! En zo stond ik opeens in de armen van mijn TV-held!

Debbie op de foto met Carlo Boszhard

Een LaserSpiegel voor Moederdag

Na het maken van de foto stonden we even gezellig te praten en kwam het gesprek op de drukte die we hadden met onze LaserSpiegels voor de aankomende Moederdag.

Carlo had nog nooit van een LaserSpiegel gehoord. Maar was zeer onder de indruk toen we hem onze lasergegraveerde spiegels lieten zien. Met gevolg dat we ook besloten om een foto van moeder en zoon Boszhard te maken.

Een paar dagen later kwam moeder Boszhard haar LaserSpiegel bij ons ophalen. Ze was zichtbaar ontroerd bij het zien van het eindresultaat. De combinatie van tekst en de foto in spiegel raakte haar enorm. Zo blij was ze met haar Moederdagcadeau.

Carlo Boszhard en Moeder in Debbie's Giftshop

LaserSpiegel in Life & Cooking!

Zoals elke zondag zaten mijn man en ik op zondag 13 mei 2007 (Moederdag) om 16:45 uur lekker onderuitgezakt op de bank naar “Carlo & Irene” te kijken.

Uit het niets en zonder dat we ook maar een vermoedden hadden, zegt Irene halverwege de uitzending tegen Carlo: “Wat heb jij daar voor spiegel, want die wil ik graag zien?”.

Carlo antwoordt: “Ja, die is speciaal voor Moederdag, want ik liep met m’n moeder in het winkelcentrum….”. Vervolgens pakt hij onze LaserSpiegel en toont deze in de uitzending.

Video afspelen

Mijn man en ik kijken elkaar aan en vallen bijna van verbazing van de bank. WOW, wat een verrassing! Wat SUPERLIEF van Carlo en zijn moeder! Dat er nog zulke lieve mensen zijn. Geen woorden voor!

Alhoewel het een kort videofragment is, en een spiegel zich in een nagenoeg donkere studio met licht en publiek moeilijk laat filmen, zijn we er toch heel trots op om deze enorme verassing met jullie te delen.

Groetjes,
Debbie

Laserspiegel Carlo Boszhard Moederdag cadeau