• Facebook actie: Mijn moeder is de liefste omdat

  Vandaag zijn we nieuwsgierig waarom jouw moeder de liefste is? Laat het ons weten via Facebook en wie weet ben jij de winnaar van een mooie LaserSpiegel met een foto en tekst naar keuze! Op 10 mei 2017 maken we bekend wie de winnaar is.

  Zie: https://www.facebook.com/laserspiegel.nl

 • Nieuwe website, Nieuw begin!

  Na maanden van voorbereiding, overleg, veel typewerk en testen, is vandaag, zaterdag 15 april 2017, onze nieuwe website "live" gegaan.

  Voor ons team een feestelijke dag, omdat de website nu volledig "responsive" is en zich automatisch aanpast op het apparaat waarmee de bezoeker de website bezoekt. Daarbij is er nu een volledige integratie met social media, waardoor de bezoeker ons van hartelust kan "leuk vinden", "delen", beoordelen en tweeten.

  En "last but not least" hebben we nu ook een blog, waarin we af en toe iets kunnen delen over ons werk, bijzondere klanten of opdrachten, nieuwtjes, tips of wetenswaardigheden en alles dat ons bezighoud in onze wereld van Laserstralen.

2 Item(s)

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top